Spreekbeurt over Curacao groep 6

Met je 9 jaar, bijna 8 jaar op Curacao wonen, dan gaat je spreekbeurt in groep 6 natuurlijk over Curacao.

Naar school met de presentatie op de USB stick, allerlei heinneringen en natuurlijk ‘pastechi kesi’ om de kinderen in de klas te laten proeven.

Het cijfer……. en 10- WOW!

Heel handig voor iedereen die kennis wil maken met Curacao, door de ogen van een 9 jarige! Veel leesplezier en bon bini na korsou!

Spreekbeurt Curacao groep 6-1Spreekbeurt Curacao groep 6-2Spreekbeurt Curacao groep 6-3Spreekbeurt Curacao groep 6-4Spreekbeurt Curacao groep 6-5Spreekbeurt Curacao groep 6-6Spreekbeurt Curacao groep 6-7Spreekbeurt Curacao groep 6-8Spreekbeurt Curacao groep 6-9Spreekbeurt Curacao groep 6-10Spreekbeurt Curacao groep 6-11Spreekbeurt Curacao groep 6-12Spreekbeurt Curacao groep 6-13Spreekbeurt Curacao groep 6-14Spreekbeurt Curacao groep 6-15Spreekbeurt Curacao groep 6-16Spreekbeurt Curacao groep 6-17Spreekbeurt Curacao groep 6-18Spreekbeurt Curacao groep 6-19Spreekbeurt Curacao groep 6-20Spreekbeurt Curacao groep 6-21Spreekbeurt Curacao groep 6-22Spreekbeurt Curacao groep 6-23Spreekbeurt Curacao groep 6-24Spreekbeurt Curacao groep 6-25Spreekbeurt Curacao groep 6-26

#curacao #Handelskade #slavernij #landhuizen #eten #dieren #stranden #ABCeilanden #vanwalbeekschool #Chichi #Aloevera #driftwood #hagedissen #bluecuracao #villabreezecuracao #groenerum #awalimoenschi #florijn #Christofflberg #papiamentu #bonbini #willemstad #otrobanda #punda


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s