Een privé zwembad! Hoe lekker is dat?

Toen wij ons huis kochten waren we helemaal weg van de locatie. Op een heuvel en in een van de meest populaire wijken op Curacao. Dit door haar veiligheid en centrale ligging. Geen last van de file op de Caracasbaaiweg en in een paar minuten op de ring. Aangezien je op Curacao overal met je auto naar toe gaat, scheelt je dat dagelijks heel veel tijd.

Al snel kwamen de plannen voor een zwembad, maar dan wel een groot zwembad, minumaal 8×4 m, aldus onze kids. Maar ook een zwembad met een brede trap waarop je lekker kan zitten, gezellig kletsen en genieten van een drankje samen met vrienden.

Dit was alleen de voorkant van de woning mogelijk. Daar is de wind (Caribbean Breeze) en daar is het uitzicht (Op Bottelier). Aan die kant van het huis wilden we wonen. Want wonen doe je op Curaçao buiten.

Om het buiten wonen nog meer te beleven hebben we in het huis muren uitgebroken, de woonkamer en keuken volledig open gemaakt en vernieuwd. We hebben dus in een grote verbouwing de ‘route’ van ons huis volledig omgegooid. Hierdoor veranderde de traditionele Curaçaose woning met veel kleine ruimtes naar een villa met een open flow, moderne keuken en een zwembad. Met veel gezelligheid, privacy en een heerlijke Breeze.

Hieronder een impressie van deze Make-Over: van Woonhuis naar paleis!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s